"Promptitudine, Siguranta, Calitate, Flexibilitate, Profesionalism" definesc compania de taximetre MARTAX, cu o experienta de peste 20 de ani in transportul de persoane.

PROMPTITUDINEA este principala componenta a serviciilor oferite de firma Martax. Comenzile se onoreaza intr-un timp foarte scurt (aproximativ 3 minute).

SIGURANTA este atributul de baza. Cel mai mare parc auto, permanent intretinut, reinnoit si verificat. Gama larga de autovehicule dotate cu airbag-uri ofera un plus de siguranta.

CALITATEA autovehiculelor face transportul comod, agreabil, pe placul celui mai exigent pasager. Dispeceratul modern raspunde prompt la comenzi 24 ore, oferind companiei cel mai bun loc in preferintele celor care folosesc mijloacele de transport persoane.

FLEXIBILITATEA serviciilor prestate de companie ofera transferuri, tururi de vizitare a obiectivelor turistice (Poiana Brasov, Castelul Bran, Cetatea Rasnov), transportul la vizite medicale, vizite sociale sau cumparaturi. Serviciile de livrare rapida in diverse locuri fac din compania de taximetre Martax furnizorul profesionist de servicii transport persoane.

PROFESIONALISM inseamna soferi licentiati care au terminat cu succes un program de instruire profesionala ce include si conducerea defensiva in domeniul sigurantei circulatiei.

Preturile accesibile pentru clientii nostri ne mentin in topul companiilor de transport.

Comanda se poate face:

  • online (website)
  • de pe telefoane cu sistem Android, iOS, Windows Phone
  • telefonic prin dispecerat.

Va rugam sa ne contactati telefonic la 0268 944 pentru toate nevoile dvs de transport. Apelati la serviciile noastre cu incredere.

Va asteptam!

"Promptitudine, Siguranta, Calitate, Flexibilitate, Profesionalism" definesc compania de taximetre MARTAX, cu o experienta de peste 20 de ani in transportul de persoane.

Adresa: Harmanului 77 Brasov

office@martax.ro